Живеем във времена, в които няма мъжки и женски роли.

...
Живеем във времена, в които няма мъжки и женски роли.
Коментари Харесай

Дами канят: Жените звезди, които предложиха брак на половинките си

Живеем във времена, в които няма мъжки и женски функции. Затова и нерядко се случва по този начин, че дамата в двойката са предложи брак на мъжа си. Това към момента не е доста известно, само че пък доста и известни звезди точно по този начин стартират своя фамилен път. Ето и някои от тях.

Пинк

През 2005 година певицата предлага брак на половинката си, мотокрос състезателя Кери Харт. Това се случва даже по време на негово съревнование от сериите Pro 250. И то на финалите! По време на третата обиколка Пинк подвига афиш, на който написа " ще се ожениш ли за мен? ", а реакцията на Харт е откровена изненада. Е, в последна сметка той споделя " да ", а двамата подвигат женитба година по-късно в Коста Рика. Днес имат две деца.

Виж още: TikTok-ърка си залепи косата с лепило - хирург маха провалите! Жената плаши със съд

Кристен Бел

Актрисата предлага на Дакс Шепард през 2013 година, когато Върховният съд в Калифорния легализира еднополовите бракове и като цяло равенството в брака. Отговорът на Шепард е " да ".

Виж още: Момичето с красивата усмивка: Дженифър Анистън на 52 и една добра вест за почитателите на " Приятели "

Линдзи Вон

Двойката оповестиха годежа си през август 2019 година, когато Пи Кей Събън ѝ предложи брак. Но това не е краят на историята. Спортистката е желала и Събън да си има пръстен. Така точно на втората годишнина от връзката им тя също предлага брак на приятеля си и той споделя " да ". " Жените не са единствените, които би трябвало да получават годежни пръстени ", написа тогава тя.

Виж още: Култовите артисти от сериали, които към този момент не са измежду нас, само че ние към момента обожаваме

Бритни Спиърс

Тя и Кевин Федерлайн летят от Ирландия към Ню Йорк, когато Бритни му предлага брак. Годината е 2004 година " Изведнъж го попитах дали желае да се оженим ", описа преди години тя. Двамата подвигат женитба, само че през 2007 година се развеждат.

Виж още: Любов като на кино: Най-известните холивудски двойки, чиято история стартира по време на фотоси

Дженифър Хъдсън

Първоначално Дейвид Отунга предлага брак на певицата. Това се случва точно на 27-ия ѝ рожден ден. Но тя взема решение да му върне жеста и му предлага брак точно на неговия рожден ден. Нещо повече - подарява му и пръстен с елмаз. 

Изображение: https://www.instagram.com/samasghari/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР