Живеем във времена, в които един човек може да изпълнява

...
Живеем във времена, в които един човек може да изпълнява
Коментари Харесай

Твоят стилен партньор, приятел и служител вече се събира в джоба ти

Живеем във времена, в които един човек може да извършва доста функционалности по едно и също време с помощта на технологиите. Можем да работим от у дома, до момента в който си гледаме децата, да преподаваме и учим онлайн, да снимаме и пишем от телефоните си и да трансформираме всичко това в медийно или персонално наличие, да гледаме филми и даже да снимаме филми единствено с един телефон. За разлика от хората преди 100 години или даже 50, които е трябвало да чакат с години, с цел да имат личен домакински телефон, и са общували с останалия свят с писма, ние получаваме света в джоба си, освен това с извънредно компактни размери.

Да, това са размерите на новия, който Samsung показа през август тази година. Въпреки компактния си размер, този телефон има великански благоприятни условия и нулеви искания и ще ви трансформира в професионален влогър, фотограф или оператор, стига да го пожелаете.

 а Samsung

Galaxy Z Flip3 5G е най-изисканият представител на Z серията, която се отличава с устройства със сгъваеми екрани. За първи път в историята на този вид телефони обаче те са направени като същински шедьовър - имат документ за водоустойчивост IPX8, а рамките им са построени от свръхздрав алуминий Armor Aluminium. Предният и задният похлупак на корпуса пък са оборудвани с извънредно здравото стъкло Corning Gorilla Glass Victus, което трансформира Galaxy Z Flip3 5G в нещо като „ терминатор на мобилните телефони “. За да избегнете вероятни надрасквания на екрана – дисплеят му е затрупан със предпазен филм от еластичен PET материал, който дава висока резистентност и подсигурява по-малко драскотини и повреди при рухване на земята.

Разбира се, защо ви е подобен крепък (буквално и преносно) телефон, в случай че ще е муден като охлюв? Galaxy Z Flip3 5G е доста надалеч от охлювите със своя най-бърз процесор от всички сгъваеми Galaxy телефони, създавани в миналото - 5nm. И още – той е с 8GB RAM за най-хубава продуктивност, както и страховит тон с помощта на технологията на представителите Dolby Atmos. Ако сте си мечтали да имате тон като на кино на своя смарт телефон, към този момент го имате. А с цел да запазите всичко, което обичате на едно място, Galaxy Z Flip3 5G ви обезпечава 256GB вътрешна памет.

 а Samsung

И по този начин, кои са главните преимущества на Galaxy Z Flip3 5G?

Разбира се, първото, което сграбчва окото, е неповторимият дизайн. Той просто те кара да го имаш. Блестящ, съвременен, в четири стилни цвята – мистично черно, ванилия, лавандула и зелено, този телефон е финален вик в света на модата. Но единствено съвременен дизайн не е задоволителен. Galaxy Z Flip3 5G има еластичен корпус и опция на приложенията да бъдат усъвършенствани по отношение на ъгъла на прегъване на екрана. Прочетохте ли добре? Приложенията следват ъгъла на прегъване на екрана и това е безусловно зашеметяващо. Така нареченият Flex режим предлага нещо неповторимо – алтернатива да ползваш горната част на екрана за гледане, а долната – за ръководство на наличието. Преминаването към Flex режим става с няколко придвижвания от Настройки, през Разширени настройки и избор на функционалност Labs. Избирайки Flex режим, можете да посочите и кои приложения да отворите в него.

Hands free режимът на ръководство също предлага разнородни благоприятни условия за развлечение без никакво ваше присъединяване – задоволително е да поставите устройството в подобаваща позиция и да се насладите на преживяването. Обичате ли да си вършиме селфита? Този телефон е основан за тях! Край на махането с ръце и чуденето по какъв начин тъкмо да протегнете ръка и да кликнете за фотография – с Galaxy Z Flip3 5G селфито изисква просто да настройките ъгъла и да извършите крачка или две обратно. Никой няма да подскача, да гледа 10 секунди без да мърда и прочие отживелици. Просто оставете телефона върху равна повърхнина, а Flex режимът ще е вашият резистентен статив, който ще стабилизира камерата за съвършени фотоси. Ако сте Instagram звезда и печелите от готини селфита, този телефон ще ви изстреля на върха.

 а Samsung

Добре, дотук беше корпусът, а в този момент малко и за екрана. В този модел външният екран е с нов дизайн и е не един или два пъти, а четири пъти по-голям, в случай че съпоставяме с предходния модел. Благодарение на това можете да проверявате известията си, да си пускате музика и даже да вършиме фотоси без да отваряте телефона. Календарът е пред вас, също и прогнозата за времето, както и всевъзможни известия от значими приложения. Всички индивидуалисти пък ще бъдат повече от удовлетворени, че дизайнът на екрана може да бъде напаснат с този на циферблата на Galaxy Watch4 или Galaxy Watch4 Classic съгласно определения от вас жанр в съответния ден. Всичко това се случва още веднъж от Настройки, през Външен екран и избор на Стил на часовник – оттова можете да персонализирате външния си екран и да го „ оцветите “ както ви харесва.

И още веднъж малко за селфитата и видеата – с функционалността на външния екран Quick Shot можете да вършиме още бързи селфита и видеоклипове с главната камера, без да отваряте телефона. Два клика на копчето за включване и изключване и обликът ви се появява на предния екран. По този бърз и елементарен метод за първи път в историята на „ умните “ телефони си правиш селфи не с предната, а с главната камера и то с обектива, който желаеш – широкоъгълен или ултраширокоъгълен Другата функционалност на камерата, наречена Dual Preview, ви демонстрира паралено това, което снимате с предната камера, както на главния, по този начин и на външния екран. За да я включите, стартирайте камерата през главния екран, по-късно през бутона в горния десен ъгъл включете визуализация на челен екран. Ако желаете общоприета фотография, визуализацията ще е на главния екран, а видеата могат да бъдат видени на предния екран. Остава ви единствено едно – да снимате!

 а Samsung

Хората са споделили – не съдете книгата по корицaта, само че е хубаво, когато и кориците са красиви. В случая „ корицата “ на Galaxy Z FLip3 5G е неговият дизайн, който бихме могли да определим като моден, стилен и доста атрактивен. Този телефон е като мобилен хамелеон, който минава от едно положение в друго. В един миг е прикрит в джоба и наподобява на дребна пудриера, в идващия е огромен 5G смарт телефон с голям брой функционалности и мощна продуктивност. Единствените съмнения, които може да имате във връзка с този телефон, са свързани с цветовете. Дали да си вземете нежна ванилия? Или пък маслено зелено? Лавандула за утешение или пък класическото мистично черно? Вероятно ще ви отнеме време, с цел да поразсъждавате малко над тях, както и над стилните кръгове за захващане и калъфите, които улесняват взаимоотношението с телефона.

И изобщо е устройство, което се напасва по вашия жанр и стремежи. Ако желаете да работите с него, ще бъде до вас на 100%. Този телефон реализира фантазии, разкрива нови хоризонти и е ваш сътрудник, другар и чиновник.

Galaxy Z Flip3 5G е единствено една част от устройствата, които бяха показани от южнокорейския софтуерен колос в разгара на лятото. Портфолиото включва модела (първият сгъваем телефон със S Pen), както и цяла нова екосистема от устройства -, и. Компанията е водач и иноватор в областта на телефоните със сгъваеми екрани, а с новите си модели отваря нова страница в историята на този вид смарт телефони, трансформирайки преживяването от тяхната приложимост в безспорен възторг – без значение дали те се употребяват за развлечение, гейминг, работа или и трите по едно и също време.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР