Живеем във време, в което краят на една любовна връзка

...
Живеем във време, в което краят на една любовна връзка
Коментари Харесай

Приятели в социалните мрежи с бившия? Това е гигантска грешка!

Живеем във време, в което краят на една любовна връзка рядко е завършек на връзките с другия човек. Защото да се " гледате " в обществените мрежи също е тип връзка, въпреки и съвременна. 

Но истината е, че си вредим - и ние, и те. Затова този вид " съвременна " връзка би трябвало да бъде прекратена и просто да го изтриете. Ето за какво.

1. За да не го следите

Може и да сте го " скрили " от стената си във Фейсбук, само че знаете, че може да видите какво се случва с него единствено с едно просто търсене. Не се измъчвайте, като следите какво се случва в новия му живот. Не си помагате.

2. За да не ви гледа той

В новия ви живот няма място за него, по тази причина не му " правете " такова. Какво вършиме, къде сте, с кого сте - това към този момент не е негова работа.

3. За да не разбирате вие с кого е

Любопитството умъртви котката. Въпреки че вие доста добре разбирате изказванието от точка 2, на процедура е мъчно да го приложите за себе си. Просто ви е любопитно. От там стартират и сравненията, идват и размислите. Нямате потребност от това.

4. За да не изпитвате носталгия

Знаем - имали сте положителни времена, красиви мемоари, само че те са в предишното. За да продължите напред, би трябвало да се справите с това и просто да забравите за носталгията. 

5. За да се излекуваме

Раздялата боли, а да виждаме другия човек си е същинска сол в раните. Знаете, че един ден той ще ви е апатичен, само че този ден към момента е надалеч. Приближете го, като просто го изтриете.

Източник thumbnail: PeopleImages/bombuscreative/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР