Живеем във визуално време. Всеки се стреми да изглежда по

...
Живеем във визуално време. Всеки се стреми да изглежда по
Коментари Харесай

Фотографите на звездите: Ето кои хора седят зад перфектните снимки в социалните мрежи

Живеем във образно време. Всеки се стреми да наподобява по най-хубавия метод както онлайн, по този начин и на фотосите, които разгласява в обществените мрежи. Това важи с цялостна мощ за артисти, модели, инфлуенсъри и всички други хора, чиято работа е директно обвързвана с това по какъв начин наподобяват. Именно поради това е значимо и кой седи зад обектива, с цел да може красивата осанка да бъде показана с още по-красива фотография. В днешната публикация сме ви подготвили едни от най-популярните и надарени български фотографи, които стоят зад доста от фотосите на известни българи: 

Костадин Кръстев – Коко

Костадин Кръстев е роден в Пловдив и приключва НАТФИЗ. В свое изявление пред Boulevardbulgaria.bg той цитира своя учител проф. Румен Георгиев: ”Той споделяше, че такова нещо като грозна жена няма, има некадърни фотографи. “ Снимал е едни от най-популярните българи, без значение от сферата, в която се изявяват – от спортисти до политици. Най-често обаче можете да го видите в профила на Диляна Попова, тъй като двамата са и близки другари. Той седи и зад последната по-мащабна фотосесия на Съюза на артистите в България в партньорство с огромна верига супермаркети, която беше отдадена на Деня на националните будители. В нея се включиха звезди като Георги Господинов, Васко Василев, Лили Иванова и други. 

Виж още: " Вече и без уши остана ": Новите фотоси на Андреа от Дубай провокираха вихър от крепък хейт

Диляна Флорентин

Диляна е фотограф, който има огромен опит в стилната промишленост. Завършва компетентност „ Фотография “ в Нов български университет. Тя е снимала фотосесии за едни от най-популярните лица в българския шоу бизнес – Цветелина Янева, Николета Лозанова, Рут Колева, както и кориците на редица български списания. Фотографирала е даже Рон Мос (Рич от „ Дързост и хубост “). За него споделя, че е безпределно благ и ухилен, макар бунтарския си тип. 

Ангел Захаринов

Ангел е едвам на 22 години и едно от новите лица в областта на фотографията у нас. Именно поради това в неговото портфолио са фотоси на по-млади инфлуенсъри, модели и артисти като Ивомила, Дара Екимова, Кристин Илиева и други За връзката с и с фотографията споделя пред „ Лицата на града “: „ Трудно е да се дефинира с акуратност по кое време съм почнал, само че в случай че осъждам по постовете в тогава модерния Facebook, преди към 6-7 години. Започнах с пейзажи и цветенца, а в този момент съм на вълна портрети и евентуален модерно фотограф. “

Виж още: Едрогърда българка роди дете на поп звезда в Съединени американски щати, той я заряза след раждането

Слав Анастасов и Хубен Хубенов

Слав и Хубен са едни от най-утвърдените тандеми у нас, които осъществят едни от най-елегантните и изобретателни планове в света на модата. Преди това Слав се занимава напълно с грим, а Хубен е стилист на редица огромни планове. През 2019 година изцяло инцидентно се постанова да застанат зад камерата и осъзнават, че в действителност им харесва. Така към този момент повече от две години са фотографско и арт дирекшън дуо. Двамата са добър тандем на снимачната площадка и по едно и също време с това споделят и общ житейски път като двойка. 

Изображение: https://www.instagram.com/koko_krastev/?hl=bg, https://www.instagram.com/dilianaflorentin/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР