Живеем във феминистки свят, а намирането на баланса между това

...
Живеем във феминистки свят, а намирането на баланса между това
Коментари Харесай

6 начина да задържите един мъж

Живеем във феминистки свят, а намирането на салдото сред това да си прекомерно недостъпна или подготвена да се хвърлиш в краката му при първа опция, се оказва сложна работа.
Прочетете още
Помнете, че тръпката за мъжете е в преследването на ``плячката``, само че това не пречи да си запазите феминистката същина. Няколко образеца, които ще оказват помощ точно за това.

Изразявайте себе си

Това е най-старият, само че и най-сигурен способ да притеглим вниманието на мъжа. Има нещо доста завладяващо в това една жена да не се опасява да бъде себе си, да споделя мислите си и да бъде постоянно забавна и чудновата. Мъжете харесват дами, които могат да им дават храна за размисъл.

Преструвайте се, до момента в който не стане действителност

Дори и цялата тази самонадеяност да не е изцяло същинска – тайната на постигането на дадена цел е настройката, че тя е действителна за другите. Жената, която си знае цената и не се опасява да бъде сама, не би могла да се съпостави с нищо в очите на мъжа.

Нахлуйте му в главата

Поддържайте интереса на мъжа против вас, като не му разкривате всичко. Спечелете го постепенно, само че качествено. Колкото повече се ускорява желанието му да ви опознае, толкоз по-добре за връзките ви.

Вземете нещата в свои ръце

Животът е къс. Не чакайте той да ви потърси първи – чакането изморява, а смелостта се отплаща в остатък.

Не оставяйте усещането, че ще сте постоянно разполагаем

Когато оставите един мъж с усещането, че ще хукнете към него постоянно щом той пожелае, нелицеприятната истина е, че той няма да желае нищо съществено от вас. Да, може да им е занимателно за ден–два, само че нещо в дълготраен проект – задача невъзможна.

Жената би трябвало да остави усещането у мъжа, че привикнала да се отнасят с почитание към нея и че не би се задоволила с по-малко от това.

Дръжте се като сътрудници

Ако желаете да имате сериозен сътрудник до себе си, то би трябвало и вие да се държите като подобен. Мъжете желаят да знаят, че индивидът до тях има съществени планове и може да се разчита. Опитайте се да платите сметката в ресторанта или пък го изненадайте с билети за мач на обичания му тим. Малките жестове, които вършиме, приказват доста за желанията ви по отношение на индивида насреща.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР