Живеем в трудни и несигурни времена. Държавата ни е политически

...
Живеем в трудни и несигурни времена. Държавата ни е политически
Коментари Харесай

Републиканци за България: Демократичната общност има дълг към България - да гласуваме заедно в неделя

Живеем в сложни и несигурни времена. Държавата ни е политически разтърсена от субекти с разнообразни ползи, позволяваме дейности и бездействия на властимащите – не в полза на България. Плашат ни, мачкат самочувствието ни, с едната цел да ни разколебаят – да стартираме да се съмняваме в избора си - да бъдем свободни и да имаме право да бъдем чути. Това оповестиха от пресцентъра на " Републиканци за България ".

Публикуваме цялата позиция на групировката без редакторска интервенция:

А нали за това се борихме? Постигнахме го, развихме го през годините, а в този момент желаеме да го захвърлим. И в случай че не го осъзнаем, то ще се случи –  незабележимо в забързаното ни всекидневие. Ще ни завладеят хора с низки инстинкти за оцеляване за сметка на тези, които са способни. Нека не го разрешаваме!

Именно в тези тревожни времена в България надигат глас партии прикрити като „ патриоти “ и „ българофили “. Не, това не е национализъм и любов към България. Това е тъкмо операцията за светлото бъдеще, което ни чака отвън Европейски Съюз и НАТО. Манипулацията, че „ Турски поток “ е в интерес на България, а се оказа, че той - „ Турски поток “ даде убеденост на Путин да нападна суверенна Украйна.

За да се преодолее политическата корупция, чийто връх е „ Турски поток “ – цялостен грабеж за българите и Европа, с цел да върнем националното си самочувствие и достолепие, ние от Републиканци за България

                                                             П Р И З О В А В А М Е

        Първо – ЗА висока изборна интензивност

Да гласуваме - ЗА политически партии, които твърдо стоят на проевропейски и трансатлантически позиции. Българското участие в Европейски Съюз и НАТО нямат опция.

ЗА политически партии, които ще наложат правов ред и господство на закона.

ЗА политически партии, които ще имат волята и силата да преодолеят политическата корупция в България.

ЗА политически партии, които ще имат волята и силата да проверяват мегакорупционните планове „ Турски (Балкански) поток “ и банкрутът на КТБ.

ЗА политически партии, които са решени да доближат нашата фантазия – висок стандарт на живот в мощна, самостоятелна и свободна България.

България  е неразривна част от европейската просвета и цивилизация. Всеки опит да бъдем извадени от тази орбита, ще бъде несполучлив.

Затова демократичната общественост има дълг към България – да гласуваме дружно в неделя!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР