Живеем в тежки времена, изпълнени с огромен стрес и страх.

...
Живеем в тежки времена, изпълнени с огромен стрес и страх.
Коментари Харесай

Казвайте тези молитви при страх, тревоги, паник атаки и тъга

Живеем в тежки времена, изпълнени с голям стрес и боязън. Страх за бъдещето, боязън за живота и сигурността. Страх от заболявания, катастрофи и произшествия. Страх от несигурността във финансов проект и в човешки проект.

 Молитви ни избавят от боязън,  паники и бесове

Когато страхът се натрупа в човешкия организъм, той отключва голям брой душевен и физически болести. Освен разнообразни паранои, може да се появи диабет или рак. Увреждане на зрението, на зъбите, появяването на язви и други. Затова казвайте молитвите и бъдете здрави.

Свещеник избавил младото семейство Димитрови, постоянни читатели на  topactualno.com  от насъбраните страхове като ги научил да споделят комбинацията от молитвите долу. И позитивните резултати пристигнали напряко стремително. 

Казвайте молитвите заран след ставане. Вечер преди заспиване. И денем, колкото пъти имате опция.

След като почувствате, че сте избавили от страховете си, не спирайте да казвате молитвите най-малко заран и вечер, с цел да държите страховете си надалеч от вас. Точно по този начин създали сем. Димитрови и поучават всички вас да постъпите по този метод.

Защото молитвата “Отче наш ” носи доста мощни трептения. Тя е дадена персонално от Господ Иисус Христос  на хората да се молим с нея. И посредством нея да призоваваме Божията мощ, протекция и берекет. Молитвата “Отче наш ” в композиция с късата молитва за отърваване от страхове и от паники правят чудеса.

 Казвайте двете молебствия дружно, с цел да да се избавите от  страха  и от паниките тревогите

Сърдечно благодарим на сем. Димитрови, че споделиха своя потребен опит с всички читатели на topactualno.com!

На видеото долу отец К. Павлов споделя извънредно потребната молитва за предотвратяване от  бесовете.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР