Живеем в свят, в който сякаш става все по-трудно да

...
Живеем в свят, в който сякаш става все по-трудно да
Коментари Харесай

Ето 5 неща, които ги има в двойките за завиждане

Живеем в свят, в който като че ли става все по-трудно да намериш оня сътрудник, който да пасне на твоята същина.
Често се питаме какво кара двама души в избрани двойки да се усещат щастливи с връзката си. Очакваме да чуем нещо ново, което не сме, отказвайки да приемем, че с цел да бъде една двойка за завиждане, тя се нуждае от избрани неща, които към този момент сме срещали като препоръки. Истината е, че отговорите са постоянно пред нас. Остава единствено да ги следваме и да се надяваме, че го вършим с точния сътрудник, тъй като не с всеки би могло да се случи.
Вижте 5 неща, които ги има в двойките за завиждане.

1. Радват се, че са дружно
В хармоничните двойки, сътрудниците несъмнено се радват на компанията си, а не се усещат като в любовен капан. Замислете се единствено, по какъв начин на някои двойки им проличава, че в даден миг могат да се лишат от наличието на половинката си. Как се вижда едно чувство за обвързване, че би трябвало да споделят времето си с колегата. При двойките за завиждане няма да видите сходно нещо.

2. Чувство за сигурност
В една двойка за завиждане, сътрудниците се усещат сигурни, когато са дружно. Да бъдат дружно им предлага освен сантиментална поддръжка, само че и физическа и финансова сигурност, което им разрешава да възнамеряват и пресъздават бъдещето дружно. Усещането за сигурност е основно за една връзка, в случай че то липсва под някаква форма, то взаимоотношенията са обречени на крах.

3. Никога не се одобряват един различен за даденост
Щастливите двойки са щастливи, тъй като сътрудниците в никакъв случай не се подценяват. Те почитат себе си, само че и ценят индивида до себе си. Винаги намират метод да си покажат, какъв брой са си значими, какъв брой е скъпа връзката им. Именно поради това, че единият приема другия за даденост в някои връзки, те не могат да се развият във времето или са дълготрайни, само че някой е трагичен.

4. Комфорт и лекост
За да може да се каже, че сме в щастливи любовни взаимоотношения, е доста значимо дада се усещаме себе си и удобно във връзката си. Без фалш, а показвайки своето същинско Аз, обичайки несъвършенствата на другия. Да не можеш да бъдеш себе си в любовната връзка е началото на това да изградиш един подправен облик, с цел да не бъдеш отритнат от другия. Разбира се, не с всеки сътрудник бихме могли да покажем същинската си същина.

5. Страст без граници
За да бъде една връзка щастлива, пристрастеността в еня не трябва да угасва. Искрата, тръпката, както някои ги назовават не е по никакъв начин елементарно да се поддържат, изключително когато са минали няколко години, сътрудниците са се отдали на рутина. Но, има двойки, в които сътрудниците съумяват някак да поддържат тази палавост между тях, да са си непрекъснато забавни. Един от най-лесните способи да поддържаме пристрастеността между тях е докосването. Всеки ден. Докато гледаме телевизия, до момента в който се разхождаме, под формата на целувки, обятия, държане за ръце. Толкова е просто...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР