Живеем в свят с много шум, в който постоянно сме

...
Живеем в свят с много шум, в който постоянно сме
Коментари Харесай

Предизвестената смърт на старомодния маркетинг

Живеем в свят с доста звук, в който непрекъснато сме бомбардирани от „ кликни тук “ и „ абонирай се там “… Маркетингът се трансформира от самото начало и това, което е работило преди 10 години, през днешния ден може да се окаже отвън подтекст.

Ако сте притежател на бизнес, който желае да изпъкне и да прави нещата по друг метод, би трябвало да измененията тактиката си. Наталия Гомес показва три аргументи за какво да го извършите.

Старомодният маркетинг постепенно умира

Според Harvard Business Review купувачите към този момент не внимават толкоз. Пътят за взимане на решение се е трансформирал. Всички сме чували или виждали маркетинга от остарялата школа – билбордове, тв реклами, радио, съвършен модел в списание, засилващ стандартите за хубостта. На мястото на тези подходи идват други.

По-новите генерации не се хващат на същите неистини

Израснах, научавайки, че в случай че желая да трансформира света, би трябвало да се опитам да върша нещата по друг метод. Вследствие на това повеждам по-внимателен метод на живот. Оценявам четенето, слушането и гледането единствено на неща, които основават у мен прочувствена обвързаност. Това се отнася и за следене единствено на хора и марки, които споделят моите полезности.

Като милениал ми омръзна от маркетинг неистини. Други от по-новите генерации споделят същото възприятие.

Съзнателното консуматорство е бъдещето на маркетинга

Ако в никакъв случай не сте чували за този термин, не се тормозете, по тази причина сте тук. Ако марката ви не приказва регулярно с охрата или в случай че полезностите ви не са задоволително кохерентни с всичко, което вършиме, липсва ви бистрота и избягвате уговорката да вършиме нещо положително за света, пропускате да накарате хората от новите генерации да се влюбят в това, което вършиме.

Много е просто. Не е нужно непрекъснато да ни подканват да купуваме. В днешно време хората следват други хора. Те следват марки, които имат човешки образ. Помислете по какъв начин да извършите същото и с вашата компания.

Светът има потребност от по-осъзнато водачество

Изграждането на войска от съзнателни консуматори е значима точка, върху която би трябвало да се концентрирайте през идващото десетилетие.

Не се опасявайте да измененията тактиките си. Вникнете в детайлите, в създаването на артикули и в ръководството на веригата за доставки. Промяната постоянно е допустима, изключително в случай че е комбинирана с проект за деяние.

Какво прави вашият бизнес, с цел да промени света? Ако нямате отговор, имате проблем.

Наталия Гомес за
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР