Живеем в свободна страна в която няма нищо лошо да

...
Живеем в свободна страна в която няма нищо лошо да
Коментари Харесай

Какво означава да живееш и сключиш „Отворен брак“?

Живеем в свободна страна в която няма нищо неприятно да сключиш по този начин наречения Отворен брак, а и си е безусловно обикновено. Какво значи това обаче? Знаем ли какво в действителност съставляват отворените връзки и по какъв начин да ги поддържаме без да има в допълнение напрежение и стрес.
Под Отворен брак умерено можете да разбирате, че сключвайки го с определения човек, който сте търсили цялостен живот и обичате, вие се съгласявате взаимно по време на брака да нямате нищо срещу, че единия или другия може да изиска да излиза с други и напълно умерено да го направи.
Вие сте естествени персони и това за вас е част от фамилния живот, в който приемате да живеете. Най-голямото предписание в този вид взаимоотношения е връзката, да се опитаме да балансираме уважението към нашите сътрудници с отворената връзка към нас. Да дадем мощ на честността към хората с които се срещаме и ясно да им заявим, че сме обвързани и не търсим връзка с ангажимент или за цялостен живот. В множеството случаи търсения извънбрачен сътрудник е противопоставен на вашия съпруг/а. Това е обикновено откакто в „ Отворения брак “ човек търси това което няма, с цел да разнообрази преживяването.
Много постоянно този тип бракове вършат връзката на двама души още по-силна и здрава. Отворения брак е това да контролираш половата си престава и тя да бъде основата на една връзка. Идеята не е да имаш оптимално любовници, а опцията да можеш да направиш своя избор без да се притесняваш от половинката си. Не е правилно, че полигамните двойки са против моногамните, просто са разбрали, че те немогат да живеят по техния метод на живот.
Полигамните връзки крият по-малко провокации от моногамните. Отворените връзки са доста по-сложни точно поради това, че става въпрос за повече от двама души. Затова, в случай че в миналото сте сложени пред въпроса дали да влезете или не в отворена връзка, доста добре помислете преди да се съгласите. Трябва да сте изцяло сигурни, че концепцията ви подхожда. В противоположен случаи можете да си докарате доста главоболия, сълзи и разрушено сърце на главата. Ако, обаче, съумеете да се справите с сходен вид връзки, сигурно ще елиминирате драмата от живота си.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР