Живеем в странни времена. Някои по-апокалиптично настроени хора биха казали,

...
Живеем в странни времена. Някои по-апокалиптично настроени хора биха казали,
Коментари Харесай

Животът продължава: Въпреки положителния COVID тест Мари Константин стана висшист и празнува

Живеем в странни времена. Някои по-апокалиптично настроени хора биха споделили, че то ни лиши естествения метод, по който общувахме с околните си. Но истината е, че всичко е въпрос на позиция и метод на мислене и усещане. 

Виж още: Известните българи - по стъпките на Петър Дънов! Кои нашумели звезди от шоубизнеса следват Учителя?

Поводът за горното умозаключение ни го даде инфлуенсърката Мари Константин, която неотдавна стана измежду известните българи с позитивен тест за COVID-19. Но... животът си тече и някои събития няма по какъв начин да не се случват, макар пандемията. При дъщерята на Гала става въпрос за завършването на висшето ѝ обучение. Припомняме ви, че Мари бе студент в Софийския университет в компетентност " Връзки с обществеността ".

Виж още: Кристин приказва през сълзи за " Чужди усмивки ": Въпреки всичко е неприятно, боли си

А всяко такова огромно събитие е редно да се чества. В условия на изолираност обаче това изисква доза креативност. Така Мари, която е под домакински " арест " поради заболяването, предложения приятеля си на отдалечена вечеря. От нейно story се вижда, че тя и приятелят ѝ са от двете страни на входната врата на жилището, в който Мари е в изолираност. Двамата съблюдават отдалеченост и пред всеки от тях има по чаша вино с мезета - ядки, сушени плодове и други. 

Виж още: И известните също плачат: Популярните българи, ставали жертва на вандализъм и закононарушения

Припомняме ви, че при започване на месеца Гала бе диагностицирана с COVID-19. Малко по-късно и мъжът до нея, Стефан, се болести. За двамата се грижеше Мари, която оставяше поръчките на двамата пред вратата им. Само два дни, откакто стана ясно, че Гала е преборила вируса, Мари Константин разгласи, че и тя се е разболяла.

Изображение: https://www.instagram.com/marie.konstantin/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР