Живеем в политическа среда, в която обществото ни е имунизирано

...
Живеем в политическа среда, в която обществото ни е имунизирано
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: От Борисов зависи дали ще има нови избори. ГЕРБ може да подобри резултата си

" Живеем в политическа среда, в която обществото ни е ваксинирано към каквито и да е било компромати. Това е все едно един организъм да е цялостен с вируси и да считаме, че ще се болести с каквото и да е било. Тази кална война българите въобще не ги интересува. Никой на нищо не има вяра. Ключът от бараката е в ръцете на Бойко Борисов. ГЕРБ е в мощната позиция да реши дали да има избори, или не. "

 

Този коментар на политическата обстановка у нас направи социологът Кънчо Стойчев в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия.

" Борисов доста време изхаби да убеди ПП-ДБ за първия мандат и не ми се коства разумно за махне с ръка и да каже, че още веднъж ще прави държавно управление с тях ", добяви той. Според него Борисов е състезател, който мисли стратегически напред, а и предходният опит му е коствал 140 хиляди гласа. Ог Борисов зависела не страната, а дали ще има избори или не.

По думите му " неистина и заблуда е, че изборите нищо няма да трансформират ". И даде за образец това, което се случва с Движение за права и свободи и с другите партии.

" Ще имаме избори, колкото е належащо ", разгласи Кънчо Стойчев. Той счита, че ГЕРБ може и да има по-силно наличие в идващия парламент и да има и повече гласове. ГЕРБ можели да подобрят резултата до 80 мандата в Народното събрание.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР