Живеем в несигурни дни и се нуждаем от стабилно и

...
Живеем в несигурни дни и се нуждаем от стабилно и
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Интересът на хората на България трябва да е над егоизма

Живеем в несигурни дни и се нуждаем от устойчиво и работещо държавно управление . Всички, които се борехме срещу модела на ръководство, би трябвало да проявим разсъдък и да се опитаме да изградим тези мостове, които да създадат работеща алтернативата. Да пожелаеме от тези, които изпратихме в българския парламент, да слагат интереса на хората на България над политиканстването, егоизма, партизанщината . С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към жителите и гостите на Стражица, където бе формален посетител на празника на града, заяви президентството.

Вицепрезидентът посочи, че са направени първите, най-трудни стъпки за връщане на държавността. " С още по-силна воля ще продължим ", акцентира Йотова. Вицепрезидентът сподели, че всеки ден от работата на служебния кабинет е доста сложен, само че той се оправя, тъй като усеща поддръжката на хората , подсигурява непоклатимост и сигурност.

Консултативният съвет за национална сигурност при президента ще направи сериозен разбор на провокациите пред България, свързани с настъпващата четвърта вълна на COVID-19 и с миграционната рецесия. Президентската институция упорства за актуализация на бюджета , с цел да бъдат спокойни българските жители в идващите сложни месеци. Закъсняваме и с внасянето в Европейската комисия на Плана за възобновяване и резистентност, посочи Илияна Йотова.

Според нея, с цел да се оправим с идващите рецесии, би трябвало да сме единни. Силата на българина постоянно е била в единството . Всички политици цитират надписа на фасадата на българския парламент " Съединението прави силата ", само че малко на брой в действителност го схващат, уточни тя.

Илияна Йотова поздрави жителите на града за техния празник, като посочи, че неслучайно са избрали за своя закрилница Божията майка и го означават на един от най-големите християнски празници Успение Богородично.

Вицепрезидентът връчи годишната премия на общината за принос в областта на опазването на здравето на филиала за незабавна здравна помощ в Стражица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР