Живеем в модерен свят и поредните новини от Холивуд доказват

...
Живеем в модерен свят и поредните новини от Холивуд доказват
Коментари Харесай

Снежанка стана латино, обмислят филма да е без седемте джуджета

Живеем в съвременен свят и следващите вести от Холивуд потвърждават това. Скоро ще забележим и латино актриса в ролята на Снежанка , написа каналът във vbox7.
                 

Но, това не е всичко! Оказва се, че Снежанка може и да бъде лишена от седемте си джуджета. " За да избегнем усилването на стандартите от истинския анимационен филм, ще използваме друг метод с тези седем героя и ще се консултираме с общността на хората с невисок растеж . Очакваме с неспокойствие да споделим повече, когато имаме нова информация ", оповестиха публично от Дисни.

Любопитна е и позицията на Питър Динклидж по тематиката. В подкаст той показа, че е благополучен от новината, че ще има нов филм за Снежанка, като съобщи, че е горделив с обстоятелството, че латино актриса ще влезе в основната роля.
                 

" Не би имало никакъв смисъл съгласно мен, в случай че си напредничав в една посока (бел. ред. че Снежанка ще е изиграна от латино актриса), а в същото време оставяш историята за седем джуджета, живеещи в пещера ", разяснява той.

По думите на Динклидж даже не може да се приказва за общественост на хората с невисок растеж. " Ние сме такова малцинство, че на никой не му пука за нас ", изясни той.

Актьорът нееднократно е приказвал за възможностите пред джуджетата в Холивуд. " Не желая да звуча като политик, само че стандартът към момента го има. Все още хората с растеж като моя ги обличат като елфи за Коледа . И в случай че това продължи, няма да се промени отношението към нас. Моята щерка да вземем за пример не мисли, че съм митично творение. Еднорозите не съществуват, само че аз живея ", показа преди време пред EW.com той. 

Какви промени ще бъдат направени върху джуджетата от приказната история в игралния римейк към момента не е ясно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР