Живеем в красиви времена - във времена, когато знанията и

...
Живеем в красиви времена - във времена, когато знанията и
Коментари Харесай

Сега можеш да учиш всичко безплатно!

Живеем в красиви времена - във времена, когато знанията и ученето са налични за всички, на процедура без ограничавания. Интернет може да се употребява по милиони способи - можете да губите дълги часове, сърфирайки във FACEBOOK и гледайки ЕФЕКТА на работата на другите, или можете да започнете да консумирате цялото това наличие по по-ценен метод. Как да се научим в Интернет, къде да търсим ентусиазъм, скъпо наличие и уроци, които да обогатят всекидневието?
Номерът е да употребявате интернет, с цел да печелите колкото е допустимо повече тук. За да балансираме количеството наличие, което консумираме - преглеждаме, четем, гледаме като ентусиазъм и отделяне от всекидневието с това, което сътворяваме, това, което в действителност пренасяме в живота си и всекидневието си.
 Ето кое е учебното заведение с най-голям триумф на матурата по БЕЛ Ето кое е учебното заведение с най-голям триумф на матурата по БЕЛ
Дванадесетокласниците се оправиха сполучливо с държавните зрелостни изпити макар дългите интервали на отдалечено образование през последнит...
Защото точно посредством деяние ние се учим най-добре. Като тестваме кое работи за нас и кое не, опитвам с разнообразни материали и техники и най-после - вършим неточности, ставаме по-добри в това, което вършим.
Добре - тогава по какъв начин да се възползвам от опциите, предлагани от достъпа до интернет? Как да науча в Интернет? И какво?
1. ТВОРЧЕСКИ ХОБИ И ИДЕИ ЗА НАПУСКАНЕ
В интернет можете да намерите доста хрумвания и музи за това по какъв начин да прекарате свободното си време по креативен метод. 
2. ЧУЖДИ ЕЗИЦИ
 Повече места за медицински сестри и инженери в университетите Повече места за медицински сестри и инженери в университетите
Сто и осемнадесет медицински сестри повече ще бъдат признати в държавните висши учебни заведения тази година. Предвид нуждата от здравни сп...
Интернет е цудесно място за гланциране на непознати езици! Като стартираме с четене на наличие, написано на британски, френски или немски (блоговете, които постоянно се пишат на в действителност елементарен език, работят чудесно тук!) По тематиката, която ни интересува, посредством гледане на YOUTUBE, слушане на подкасти и аудиокниги и на специфични уеб страници и приложения, предопределени за гланциране на непознати езици.
3. БЛОГИРАНЕ И ОНЛАЙН БИЗНЕС
Интернет е цудесно място да научите повече за Интернет - рекламата и бизнеса - имам поради всички механически, основни и стратегически аспекти на ръководството на блог или вашия онлайн бизнес.
4. ОБРАЗОВАТЕЛНИ КУРСОВЕ
Добре, ами в случай че желаеме да използваме Интернет, с цел да придобием по-професионални, систематични познания? Можете ли да намерите тук образование, което да обогати вашата автобиография и да добави малко към портфолиото ви от професионални умения? Да несъмнено!
 Образованието не трябва да е самоцел, счита проф. Иво Христов (ВИДЕО) Образованието не трябва да е самоцел, счита проф. Иво Христов (ВИДЕО)
" Системата на образованието не е цел единствено по себе си. Особено системата на всеобщото обучение е доста неотдавнашен в историческа перспект...
Интернет е един безконечен океан за познания! Не чакайте!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР