Живеем в ера на свръхкомуникация, в която интернет даде възможност

...
Живеем в ера на свръхкомуникация, в която интернет даде възможност
Коментари Харесай

Преслава: Бясна съм! Вижте защо

„ Живеем в епоха на свръхкомуникация, в която интернет даде опция на доста драскащи лъжци да пишат лъжи и да назовават себе си публицисти, опорочавайки другояче тази по този начин почтена и доблестна специалност “. Това написа Преслава в своя формален профил във Фейсбук. Повод за недоволството на певицата стана подправена вест за нея, публикувана в интернет пространството.

Според изпълнителката, в последните дни вършат опити да настроят почитателите ѝ против нея. Преслава посочи, че попаднала на вест, в която написа, че: „ Младата майка реши да не дере гърло пред пияните студенти “ и несъмнено е гневна от написаното. Тя бе безапелационна, че е имала персонален ангажимент по случай студентския празник и по тази причина отказала присъединяване.

„ Не стига че е гнусна неистина, само че и наскърбява всички студенти, поставяйки им етикет, че са пияници. Съжалявам, само че няма по какъв начин да остана равнодушна към сходни изказвания “, продължи певицата.

Преслава, която роди първото си дете това лято, посочи, че доста известни персони като нея срещат от ден на ден подправени вести за себе си. „ Смятам, че е извънредно време страната да сътвори закон против подправените вести. Не е ли факт, че една подправена вест, която е авансово премислена и вреди на някого, е закононарушение сама по себе си? И за това закононарушение би трябвало да се носи отговорност! Докато подобен закон не бъде реалност, не може да разчитаме, че до нас доближава достоверна информация “, безапелационна е попфолк изпълнителката.

Накрая Преслава прецизира, че не слага всички публицисти, пишещи за нея, под общ знаменател. На певицата очевидно към този момент ѝ е писнало от подправени изказвания, написани по неин адрес в интернет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР