Живеем в държава, в която нищо не е наред, на

...
Живеем в държава, в която нищо не е наред, на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Нямате срам! Чий министър е Калин Стоянов?

Живеем в страна, в която нищо не е наред, на всички равнища. Това сподели Тошко Йорданов от Има Такъв Народ от парламентарната естрада, съобщи кореспондент на " Фокус " . За 7 месеца ръководство на Политическа партия преживяхме повече кавги, в сравнение с за последните 5 години, безапелационен бе той. 

" Ако даже единствено едно от нещата, които се случиха за тези 6 месеца, се беше случило преди 10 години, щяха да си отпътуват държавни управления за по-малко от минута. В резултат на този безпорядък с полицията, да не забравяме и хаосът с дерогацията, енергетиката, бюджетът и под дърво и камък, та Калин Стоянов чий министър е? От Политическа партия го приканват да си даде оставката, а в действителност те го сложиха за министър на вътрешните работи. С почитание, оня човек - Кирил Петков, твърди, че не познава Калин Стоянов, само че единствено преди няколко месеца, по думите на самия Стоянов - той му се е обаждал всеки ден да поставя свои хора в структурите на Министерство на вътрешните работи. А през вчерашния ден Кирил Петков сподели, че Калин Стоянов към този момент не е техен министър, а на ГЕРБ и Движение за права и свободи! ", сподели още Йорданов. 

Хаос, неистини и безсрамие, и това е всекидневие, откогато ръководят " Продължаваме промяната ". Колегите нямат никакъв позор и достолепие, изрично съобщи Тошко Йорданов.

" Все отново се надявам, че някои от сътрудниците от ГЕРБ и Движение за права и свободи въпреки всичко изпитват възприятие за позор и имат чувство за достолепие. Сега имате опция да прекъснете това срамно и порочно ръководство на Политическа партия. 38 депутата ръководят независимо, това е срамно. Сигурен съм, че ме разбрахте вярно. Сега имаме опция да го прекъснем ", сподели депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР