Живата легенда в мъжкия тенис Джон Макенроу вярва, че Анди

...
Живата легенда в мъжкия тенис Джон Макенроу вярва, че Анди
Коментари Харесай

Легенда в тениса: Мъри трябва да направи завръщане като Федерер и Джокович

 Обявиха Надал и Джокович за скучни
Живата легенда в мъжкия тенис Джон Макенроу има вяра, че Анди Мъри може да повтори постигнатото от Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович и още веднъж да се завърне на върха.

" Той бе един от най-хубавите играчи през последните 10 години, завоюва трофеи от Големия шлем, с помощта на атлетизма си.

Ако още веднъж е на 100% или най-малко покрай 100%, чакам да се завърне в топ 10 в идващите шест до девет месеца. Ако е обаче на 80%, картината е напълно друга.

Гледайки какво стори Федерер на 36, Надал, Джокович внезапно се трансформира в остарелия Джокович през този сезон, тъй че съм сигурен, че Мъри вижда това и си мисли " Трябва да съм кадърен да сторя нещо сходно ", сподели Макенроу.

След съвсем цяла година отвън корта заради травма в бедрото и интервенция подбудена от това, шотландецът най-сетне се завърна в Тура през юни този сезон.

Вместо да стартира гонене на титли на цялостни обороти обаче, Мъри приключи по-рано тенис годината си, с цел да може да се приготви и да се възвърне оптимално за 2019 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР