Живата легенда на UFC Рафаел дос Аньос записа голям успех

...
Живата легенда на UFC Рафаел дос Аньос записа голям успех
Коментари Харесай

Рафаел дос Аньос се справи с Брайън Барберена във втория рунд

Живата легенда на UFC Рафаел дос Аньос записа огромен триумф в Орландо, Флорида.

Бившият първенец в лека категория показа клетката с Брайън Барберена. Битката им беше в полусредна категория и подглавна за събитието UFC on ESPN 42.

В началото Брайън Барберена стартира с лоу кикове и хай кикове. Той нямаше доста триумф с това. Рафаел дос Аньос замахна два пъти в търсене на тежко кроше, само че не откри задачата. Двамата влязоха в клинч, след което Рафаел дос Аньос придвижи багра на земята.

Дос Аньос приложи захват за предаване, само че Брайън алармира на рефера, че не е в неволя и се измъкна. Рафаел господства и записа над 3 минути надзор в този първи рунд. Той вкарваше удари и контролираше нещата. Доминация от Рафиел дос Аньос в първите 5 минути.

Във втория рунд Брайън Барберена потегли нападателно и размениха удари. Барберена влезе в клинч, след което Рафаел дос Аньос обърна нещата в своя изгода. Дос Аньос управлява Брайън Барберена на мрежата, след което го смъкна на земята. Бразилецът наложи волята си, взе гърба на Барберена и го накара да се съобщи след захват за предаване.

Страхотно показване от Рафаел дом Аньо, който завоюва със събмишън в 4-тата минута на 2-рия рунд. 

С тази победа Рафаел дос Аньос се върна към триумфите и провокира Конър Макгрегър. Барберена се раздели със серия от 3 следващи победи.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР