Живата легенда на Барселона – Лионел Меси, може да се

...
Живата легенда на Барселона – Лионел Меси, може да се
Коментари Харесай

Лео Меси се завръща на Камп Ноу през 2024-а

Живата легенда на Барселона – Лионел Меси, може да се завърне на „ Камп Ноу “ през 2024-а година. Това разгласи спортният шеф на каталунците Деко разкри, че има проект да провежда дуел в чест на аржентинец, откакто реконструкцията на стадиона завърши.

Световният първенец прекара в клуба повече от 20 години, след което напусна през 2021-а, с цел да премине в Пари Сен Жермен. През предишното лято Жоан Лапорта се опита да го върне в Барселона, само че Лео избра да премине в Интер Маями. В клуба обаче желаят да провеждат бенефис на аржентинеца.

„ Мисля, че ще създадем подобен бенефис, само че може би това ще стане, когато новият стадион бъде подготвен. Той постоянно ще бъде най-големият кумир на почитателите в цялата история на клуба. Клубът имаше такива идоли като Кройф и Роналдо, само че той може би е най-великият от всички “, съобщи Деко.

„ Меси сигурно ще изиграе сетен мач в Барселона, само че към момента не мога да кажа по кое време тъкмо. Той към момента играе и се надявам да го прави още години напред, тъй като хората, които обичат футбола, ще се радват “, показа още някогашния португалския национал.

Barcelona sporting director Deco has revealed that the club intend to host a " farewell game " for Lionel Messi.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР