Живата легенда Майк Тайсън е готов да прави битки за

...
Живата легенда Майк Тайсън е готов да прави битки за
Коментари Харесай

Майк Тайсън готов да се боксира с Антъни Джошуа

Живата легенда Майк Тайсън е подготвен да прави борби за щедрост с всеки, който се съгласи. В края на ноември Железния Майк се качва на кръга след 15 години отвън играта, с цел да се боксира с Рой Джоунс. Срещата им ще е показно, което е планувано да продължи 8 рунда, без да има съдии, което значи, че успеха може да се реализира единствено посредством нокаут.

Тайсън към този момент е на 54 години, само че това не го тормози, защото се намира в доста добра форма. Майк е в серия от 2 следващи загуби, като последната му бе от Кевин Макбрайд през юни 2005 година. Наскоро в изявление Рафаел Кордейро, който е треньор на Тайсън, показа, че неговият войник може да се съревновава с Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.
View this post on Instagram
on Jul 20, 2020 at 9:01am PDT
Преди няколко часа Тайсън също даде изявление за TMZ и показа, че е подготвен да се качи на кръга с Джошуа, само че единствено за щедрост. Ето какво още сподели Майк:

“Не знам какво ви е приказвал Рафаел Кордейро за мен. Знам, че той е специфичен треньор и аз го обичам. Той е страховит и двамата работим дружно доста часове. Правя всичко това за щедрост и ще даря парите. Правя нещо, което е по-голямо от мен. Вярвам, че това ме прави по-добър човек.
View this post on Instagram
on Sep 22, 2020 at 6:43am PDT
Готов съм да върша още борби за благотворителни цели. Това е занимателно и е единствено за щедрост. Каузата е добра, само че ще дадем всичко от себе си. С наслаждение ще се удрям с Антъни Джошуа за щедрост. Ще бъде умопомрачително.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР