Живакът се очаква да падне рязко през следващите дни, тъй

...
Живакът се очаква да падне рязко през следващите дни, тъй
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точната дата, на която снежната бомба ще удари Великобритания, когато лятото започва да е студено

Живакът се чака да падне внезапно през идващите дни, защото стена от лед ще удари Англия през идващите дни, съгласно по отношение на метеорологичните карти.

Много хора се радваха на слънчево време през вчерашния ден след мрачното начало, защото високото налягане продължава да господства в небето на Англия. Температурите през нощта останаха двуцифрени за множеството, макар че някои ще видят лека слана.

Скоро обаче още веднъж ще стане по-студено с метеорологични карти, които демонстрират, че някои региони на Англия ще имат снежен юни. Глазгоу ще бъде затрупан с стихии на 4 юни, а в други елементи на страната ще има дъждовни дъждове.

Несезонното време ще продължи два дни, преди да стане изсъхнало и топло от 6 юни. Метеорологичната работа Прогнозата за времето гласи: „ Първата част от интервала най-вероятно се характеризира с превалявания, от време на време мощни, от време на време мощни с гръмотевични стихии, от време на време образуващи по-големи линии дъжд.

„ Валежи най-често в северозападните региони, само че в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР