Жива верига образуваха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената

...
Жива верига образуваха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената
Коментари Харесай

Победа за Безстрашните след неочакван обрат в “Игри на волята: България”

Жива верига образуваха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената на “Игри на волята: България ”. Тяхната цел беше да пренесат вода от морето до контейнер през шестима участници на разнообразни позиции, с цел да пристъпят към втория стадий на борбата, изискващ успокоение и баланс от последния седми член на племената.

Безстрашните реализираха непредвиден поврат в последния детайл, макар своето голямо закъснение. Джаферович сподели ужасно самообладание в подреждането на кубчета върху клатещата се маса, а успеха подсигурява на Безстрашните, че няма да изпратят втори състезател в утрешната елиминационна борба. Племето заподозря опит за бойкот от Мани, която не съумя да извърши поста си сполучливо и неведнъж изгуби баланс върху гредата, по която трябваше да премине.

Непобедимите доближиха до нестабилната маса доста преди Безстрашните, само че разпределението на най-отговорната позиция се оказа несполучливо за тях. Георги не съумя да реализира нужния баланс, с което изгуби насъбраната преднина и изпрати племето на съвет, грозящ неговата целокупност.

Преди борбата мъжете в племето на Безстрашните взеха решение да се обединят и да играят дружно. Филип и Лефтеров обаче се пробваха да запазят и взаимоотношенията си с Мирела и Джаферович, която разкри, че им няма доверие. При Непобедимите, в опит да избави Фейгин, Генчо се обърна към Зорница и Мирослава с молба да предлагат него. Той показа, че има предпочитание да отиде на Арената, а девойките заподозряха стратегически опит да натрупа още грошове.

Под нощното небе на племенния съвет Непобедимите откриха своите карти пред водещата Ралица Паскалева. Въпреки молбата на Генчо и неуспеха на Георги в днешната борба, най-вече номинационни гласове събра Фейгин. Още на следващия ден на Арената тя ще се изправи в елиминационна борба против най-близката си другарка в играта - Мани.

Защо Георги не употребява грошовете си, с цел да избави Фейгин? Умишлено ли рискува сигурността на своята обичана? Фейгин или Мани - коя ще се завърне назад при племето си? За кого приключението “Игри на волята: България ” ще приключи вечно? - феновете ще схванат на следващия ден в 21:00ч. единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР