Жив и здрав съм и съвсем не разбирам за какво

...
Жив и здрав съм и съвсем не разбирам за какво
Коментари Харесай

Кадиров: Защо е този шум? Просто посетих в болницата чичо ми

Жив и здрав съм и напълно не разбирам защо е целият този звук. Това написа довечера, 20 септември, в канала си в Telegram чеченският водач Рамзан Кадиров в следващ опит да разсее многочислените клюки за притеснителното му здравословно положение. В обявата си той изяснява, че неотдавна в действителност е бил в Москва, единствено че " в командировка ", написа.

И до момента в който си вършел служебните задания просто решил да се отбие в Централната клинична болница, с цел да посети своя чичо Магомед Абдулхамидович Кадиров. По думите му задачата му била да го ободри и по едно и също време с това да похвали лекарите за напъните и грижите им, вследствие на които чичо му се възстановил от заболяването " за няколко седмици ". " Слава на Всевишния, той към този момент се оправя ", написа Кадиров и прибавя, че му е предал " поддръжката на скъпата ми МАМА ".

В сериозно положение: Кадиров е претърпял несполучлива бъбречна трансплантация?  В края на обявата като че ли напълно апропо той отбелязва следното: " Ще разясня и слуховете по отношение на здравословното ми положение. Слава на Всевишния, жив и здрав съм и въобще не разбирам за какво би трябвало да се подвига звук около заболяването ми? Въпреки че това има своето преимущество – аудиторията към този момент знае кои медии и кои лица намерено лъжат своите читатели ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР