Жителят на квартал Люлин в София Ивайло Стоянов се оплака

...
Жителят на квартал Люлин в София Ивайло Стоянов се оплака
Коментари Харесай

Пак в Люлин: Наркоман опря пистолет в главата на съседа си при скандал

Жителят на квартал " Люлин " в София Ивайло Стоянов се оплака от съседски тормоз във фейсбук групата " Люлин ". Той твърди, че е бил застрашен с огнестрелно оръжие, ориентирано към главата му от негов комшия.

Стоянов написа, че съседът му е: " лице, намиращо се под въздействието на неразрешени вещества (признато от самия него пред свидетели) ".

Мъжът споделя, че си е разрешил да направи забележка на съседа си, който в 03:45 сутринта бил решил да завързва със скоба вид „ свинска опашка “ преградната врата на етажната площадка. 

След като Стоянов извикал служители на реда, те пристигнали, само че не задържали съседа му и не лишили оръжието, с което заплашвал. Казва още, че нападателният му комшия е настанен в общинско жилище.

" Уважаеми интернет консуматори,

Като жител живеещ със фамилията си в жилищен блок в столичния квартал Люлин, бл. 538, вх. Б се сблъсках със сериозен проблем с един от живущите в същия вход. Сигурно доста от вас имат изпитват на гърба си сложното общуване в една затворена общественост каквато са жилищните блокове, само че при мен развоя на събитията е поразителен. В нощта на 24.05.2023 година (преди повече от месец) се стигна до там да бъда застрашен с огнестрелно оръжие, ориентирано към главата ми, от един очевидно нападателен и невменяем човек, живеещ на метри от входната врата. Лице, намиращо се под въздействието на неразрешени вещества (признато от самия него пред свидетели), на което си разреших да направя забележка, по тази причина, че към 03:45 (през нощта) реши да завързва със скоба вид „ свинска опашка “ преградната врата на етажната площадка. Повиканите от мен служители на реда, от 09 РПУ пристигайки на адреса даже не задържаха въпросното лице (не му и лишиха и оръжието). След подадена тъжба, написани подробни пояснения и предоставени видео записи, мои и на очевидец, в същото районно ръководство, до ден-днешен индивида си се разхожда несмущаван. Всичко по казусът е предадено и в прокуратурата, откъдето също няма резултат. Тук идват въпросите: „ Трябва ли да се случи трагичен случай, с цел да се потърси отговорност от даденото лице? “. „ Къде са управляващите – изпълнителна и правосъдна? “. „ Кой пази елементарният човек, работещ и грижещ се за прехраната на фамилията си? “ Та нали нашата страна е с максимален брой служители на реда на глава от населението….

И като допълнение на написаното нагоре желае да кажа, че въпросното лице е настанено, забележете в ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ! Дори и след подаден сигнал от Домоуправителя и други живущи във входа против този човек до кмета на община Люлин и отдел: „ Жилищно настаняване “ няма подхванати дейности по отстраняването му. Нима няма други нуждаещи от общинско жилище? Да поясня, че въпросното лице живее самичък в предоставения му от общината апартамент.

Не бях решил да занимавам обществото с проблемите от битов темперамент, само че се надявам след дадената публичност на случая да се подхващат дейности и виновното лице да бъде съдено според настоящото българско законодателство. На адреса пребивавам със жена си и детето ми на година и половина, и семейство с две деца на 12 и 15 година, както и още пет други индивида, а в жилищния вход сме 82 жилището. Нека всеки самичък си направи изводът до какви последици може да докара общуване с един подобен невменяем и нападателен човек ", написа Ивайло Стоянов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР