Жителят на Берлин Исмет С. е осъден условно по гръмкото

...
Жителят на Берлин Исмет С. е осъден условно по гръмкото
Коментари Харесай

Какво става в Германия? Исмет от Берлин без разрешение люби 13-годишната Лиза и дори няма да влиза в затвора

Жителят на Берлин Исмет С. е наказан условно по гръмкото дело в Германия за изнасилването на 13-годишното момиче Лиза. 24-годишният мъж е наказан на година и девет месеца отнемане от независимост, само че условно. Освен това той ще би трябвало да заплати санкция от единствено 3000 евро. Парите ще бъдат ориентирани към фонд за оказване на помощ на жертвите на принуждение.   Исмет С. бе приет за отговорен в полово принуждение и правенето на нецензурен материали. Съдът доближи до извода, че близостта е станала по взаимно единодушие, само че тогава Лица към момента не е била навършила 14 години – възрастта за единодушие при секс в Германия.

Германски медии означават, че потърпевшото момиче е било поканено в съда в качеството на очевидец, само че е било опазено от вниманието на публицистите. Представители на обвиняването, съдът и самата обвинена отхвърлиха мнения по присъдата.

По-рано в съда оповестиха, че епизодите, инкриминиращи 24-годишния Исмет, са се случили през октомври и ноември 2015 година. По този метод, те нямат отношение към историята с изгубването на момичето от фамилията на съветски германци през януари 2016 година.

 Der sexuelle Missbrauch der Russlanddeutschen Lisa (13) kommt vor Gericht Prozess. Als Beweis diente das Handy von Ismet S. (Foto: Facebook)

Тогава медиите оповестиха, че с 13-годишната Лиза са се гаврили група мигранти. Но от немската полиция опровергаха тази информация. От органите на реда оповестиха, че Лиза е решила да не се връща вкъщи, опасявайки се от гнева на родителите си поради проблеми в учебното заведение. Затова тя е останала при собствен 19-годишен прочут.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР