Жителят на американския квартал Бронкс Мата Велегас реши да отпразнува

...
Жителят на американския квартал Бронкс Мата Велегас реши да отпразнува
Коментари Харесай

Палавник спечели 100 бона от съда, реши да празнува с проститутки и остана с пръст в уста

Жителят на американския квартал Бронкс Мата Велегас реши да отпразнува с проститутки в хотел сполучливия приключен на правосъден развой. Еелегас в границите на делото е съумял да си завоюва отплата в размер на 100 000 $. Със същите пари в чанта той отишъл и да чества с жриците на любовта.


Купонът бил в разгара си, гостите разпускали, алкохол се леел като из ведро, а по-късно почнал и сексът. След като нощните пеперуди изпълнили своите отговорности, те споделили на младежа, че при тях, евентуално ще пристигна техен другар, който ще донесе алкохол и цигари. Намирайки се в положение на еуфория, Велегас се съгласил още един посетител да се причисли към купона им. Непознатият обаче безусловно нахлул в стаята с револвер и крясъци.

На собствен ред проститутките също извадили револвер, сграбчили чантата с парите и избягали, написа NYPost.
" Спомням си сцената още веднъж и още веднъж. Откъде се взе револверът? Те взеха всичките пари, аз си мислех да купя нов дом за моето семейство с тях. Парите доста ми трябват ", вайка се Велегас.
Пристигналите на мястото на случая служители на реда иззели записите от камерите за наблюдаване в хотела. На тях се вижда по какъв начин проститутките напущат постройката в компанията на двама мъже.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР