Жителят на Алмати Илай Дагилев се престори на момиче и

...
Жителят на Алмати Илай Дагилев се престори на момиче и
Коментари Харесай

ГАВРА! Мъж навлече женски дрехи и стигна до финала на конкурс за красота

Жителят на Алмати Илай Дагилев се престори на момиче и стигна до финала на състезанието за хубост Miss Virtual Kazakhstan. Това оповестява Спутник. 22-годишният юноша е приел женски облик и е разгласил фотосите си за състезанието, наричайки се Арина Алиева.

В последна сметка фотосите му "са били по усета на доста казахстанци " и Дягилев съумял да доближи до финала. Впоследствие младежът разказал своите претекстове. "Спорих с другари за хубостта. Тогава взех решение да вземат участие в този конкурс. Самият аз съм бранител на естествената хубост. В момента, сами виждате, че доста девойки са еднотипни, всички се гримират еднообразно, обличат се и считат, че в случай че следват модата, то те са красиви. Аз не мисля по този начин ", описа Дягилев.

Той добави, че да разобличи облика на Алиева е решил самичък. "Бях изумен от реакцията на казахстанците за това, че доста са подкрепили моята постъпка. Не приканвам да се лъже или да се носят женски облекла, желаех да обърна вниманието на обществото върху това, че не идентичният стандарт е значим. Необходимо е всели човек да бъде натурален и самостоятелен ", акцентира Дягилев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР