Жителка на Великобритания на име Сю Редфорд има цели 20

...
Жителка на Великобритания на име Сю Редфорд има цели 20
Коментари Харесай

42-годишна британка роди 20-то дете. Вижте как изглежда семейната им вечеря!

Жителка на Англия на име Сю Редфорд има цели 20 деца! Преди към година Сю и нейният мъж научили, че тя е бременна за 20-ти път. Публикували фотография от ултразвуковия обзор с текст: „ Момчетата са 10, а девойките са 9. Това бебе е 20-тото “.

Но броят на дъщерите и синовете не се изравнил. Родило се точно момченце. Майката и бащата съобщили на всички за следващото попълнение в огромното им семейство. Но и дали обещание, че ще сложат точка на забележителното число 20.

 многодетно-семейство

Историята на това семейство е напряко феноменална! Особено, като отбележим, че многодетното семейство не разчита на никаква държавна помощ. Как живеят ли? Главата на фамилията Ноел разполага със личен бизнес. Пече пайове. И това им разрешава не просто да свързват двата края.

Само за една седмица семейство Радфорд дава към 300 паунда за артикули. Най-много родителите отделят за това да се означи почтено най-важния празник — Рождество Христово. Плюс годишните екскурзии в чужбина за всички без изключение. Това неповторимо семейство постоянно почива надалеч от родината.

А другояче живеят в много необятен дом. В него единствено спалните са 10! Специалистите по недвижими парцели оценили на Радфорс на сумата от 240 хиляди паунда.

 семейство-много-деца

Сю се срещнала с бъдещия брачен партньор, когато била едвам на 7 години, а той на 11. На 14 години тя родила щерка, на която дали името Крис. Това било първото им дете. След това децата почнали да се появяват без спирка.

Най-любопитното е, че когато жена му почнала да носи деветото бебе, Ноел си направил вазектомия. Това е хирургична манпулация, когато се прекъсва част от семепровода, с цел да няма мъжът ново поколение.

И всичко щяло да свърши с деветото новородено, в случай че по-късно мама и тати не желали да имат още бебета. Така смелият мъж още веднъж лежащ под ножа. Направили му противоположната интервенция.

Съпрузите споделят, че след раждането на първата им щерка не предполагали, че Сю ще би трябвало да се насочва към родилното още 19 пъти!

 много-деца

За цялата им история единствено един случай се оказал несполучлив. За бъдещото момче към този момент било измислено името Алфи, само че то умряло в 23-тата седмица.

Но животът продължава. Днес съпрузите са към този момент баба и дядо. Имат си внуци от на-голямата им щерка Крис.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР