Жителка на варненско село, завлякла десетки чрез заблуда за разваляне

...
Жителка на варненско село, завлякла десетки чрез заблуда за разваляне
Коментари Харесай

Пловдивски полицаи задържаха 35-годишна врачка от варненско, отмъкнала 120 000 лева

Жителка на варненско село, завлякла десетки посредством илюзия за повреждане на вълшебства и гадаене задържаха пловдивски служители на реда. Измамницата съумяла да измъкне 120 000 лв., като най-малката сума, която вземала, била 250 лв., а най-голямата - 10 000.

 Сложила си реклама в интернет и се провъзгласила за маг. На посочен от нея телефон клиентите получавали указания за авансово заплащане на услугите. Мнозина се хванали на въдицата й и превеждали парите. След това контактът прекъсвал. Впоследствие се оказало, че диалозите не били водени с гадателката, а фотографията й била сложена за илюзия.

Службите съумели да влязат в дирите й и разкрили измамницата, която се оказала жителка на варненско село. Събрани са данни, че за последните шест месеца жертви на лъжливата й скица станали огромен брой хора от страната, от които общо взела близо 120 хиляди лв..
С полицейска заповед извършителката е арестувана за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане в отдел „ Икономическа полиция “. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР