Жителка на уелския град Суонси се е разделила със съпруга

...
Жителка на уелския град Суонси се е разделила със съпруга
Коментари Харесай

Изневяра: Болногледачка заряза съпруг и 3 деца заради 78-г. пациент СНИМКИ

Жителка на уелския град Суонси се е разделила със брачна половинка си и напуснала работа поради 78-годишен пациент, оповестява "Дейли Мейл ".

40-годишната Дона Брикел не била щастлива в брака си със брачна половинка си Джон, с който живеела дружно от 20 години. Двамата си признали един на различен, че любовта им е минала, само че решили да запазят фамилията си поради трите им деца. Всъщност, всеки от тях живеел собствен личен живот и съвсем не се виждали.

Дона работела като здравна сестра. Един от пациентите й бил Ерик Морган, неподвижен под кръста. Когато британката го видяла за пръв път, тя предположила, че мъжът е на 60 години. Грижейки се за пациента, разказвайки му за живота си и всекидневно обменяйки смешки с него, Дона схванала, че е влюбена в Морган.



Тя Харесвала остроумието на мъжа, неговата хубост и искра в очите му. Правилата на компанията, в която работела Дона, забранявали връзките с пациенти, само че тя идвала при него след работа, с цел да си приказват. Морган й отговарял с реципрочност. Те признали един на различен възприятията си, когато, като се уверил, че здравната сестра няма нищо срещу, той сложил ръката си на бедрото й. Дона не можела да устои.



По-късно тя схванала, че Морган е на 78 години по това време. Въпреки разликата във възрастта, те си подхождали идеално. Започнала бурна връзка. Влюбените гледали мюзикъли дружно и се разхождали в парка. Поради строги ограничавания в връзките с пациенти, наложило се Дона да напусне работата си.



След това тя съобщила за връзката си на своя брачен партньор. Джон бил изумен, когато Дона му споделила, че желае да се разведе с него поради 78-годишния пациент, като нарекъл връзките им отвратителни. След това британката се преместила при Морган. Средният й наследник също се преместил с нея. Другите две деца останали при Джон. Децата на Морган на драго сърце се срещнали с новата му другарка.



Дона отбелязва, че няма да съжалява за решението си, даже в случай че на двамата с Морган са им останали да прекарат дружно единствено няколко години.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР