Жителка на Лондон успява да изглежда млада на 56 години.

...
Жителка на Лондон успява да изглежда млада на 56 години.
Коментари Харесай

Майка на три деца изуми всички с истинската си възраст

Жителка на Лондон съумява да наподобява млада на 56 години. Луиз Тейлър е майка на три деца и постоянно употребява налични артикули за хубост, с цел да резервира хубостта си.

Когато миглите й избледнели и оредели с възрастта, тя си поръчала специфичен нощен гел, който прилагала в продължение на 30 дни. Според нея, тя намира потвърдени способи посредством рекомендации на дамите във фейсбук групата My Best Product Ever.

Тейлър твърди, че е значимо да се води деен обществен живот. Тя минимум три пъти седмично излиза в града за вечеря, върви на спектакъл или пие няколко коктейла. Тя също върви на клубове, които постоянно посещава с нейната 23-годишна кръщелница.

През януари тази година британката претърпя случай, наранявайки гърба си и четирите си ребра. Поради психическата контузия, която получила, тя почнала да има проблеми със съня. След това тя прибегнала до различна медицина и изучавала Рейки, окултна процедура за излекуване посредством допиране на ръцете. Жената има вяра, че сесия от 30 до 60 минути й оказва помощ да се отърве от паниката и да отпусне тялото си.

Тейлър се занимава с пилатес към този момент 20 години, а през 2017 година открива лично фитнес студио. Жената твърди, че нейните тренировки са подобаващи за хора на междинна възраст, които желаят да укрепят мускулите си. Тя тренира от 20 до 40 минути на ден и акцентира, че спортът й оказва помощ да остане млада.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР