Жителка на Лом написа благодарствено писмо до полицията, след като

...
Жителка на Лом написа благодарствено писмо до полицията, след като
Коментари Харесай

Ломчанка благодари на полицията за разкрита кражба

Жителка на Лом написа благодарствено писмо до полицията, откакто кражба в дома й бе бързо разкрита, а отмъкнатите движимости - върнати от чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
В началото на декември незнайни апаши разрушили катанец и влезнали в мазето на 56-годишна жена от Лом. Крадците отмъкнали от помещението четири бормашини и ъглошлайф. Собственичката незабавно подала тъжба в Районно ръководство на полицията и криминалистите се заели със случая.
Само за седмица служителите на реда разкрили и задържали причинителите - мъже на 20, 24 и 35 години, и тримата от крайдунавския град и макар младата си възраст - престъпно проявени и неведнъж осъждани. Откраднатите движимости са били открити и върнати на собственичката. Двама от крадците са били прибрани в килии за период от 72 часа, а третият - за 24 часа.
6 знак на признателност дамата е написали и изпратила благодарствено писмо, с което поздравява полицейските чиновници, работили по случая, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР