Жителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си,

...
Жителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си,
Коментари Харесай

Канадка се ожени за мъжа си отново, две години след като губи паметта си

Жителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си, не помни брачна половинка си и се ожени наново за него. Това оповестява изданието Unilad, предава Нова Телевизия.

През 2017 година, девет месеца след сватбата, дирек паднал върху главата на 23-годишната Лора. В резултат на това дамата получила мозъчна контузия, заради която изгубила паметта си. Канадката не запомнила, че е омъжена. Съпругът й Брейдън бил доста обезпокоен и се чувствал чужд за нея.

„ Беше в действителност мъчно да се не помни по какъв начин се смеехме и се забавлявахме и да знам, че в този момент тя даже не знае кой съм. Тя се плашеше, когато й пожелавах прелестен ден или признавах любовта си “, сподели той.

Лора също се чувствала в капан. „ Чувствах, че съм лишена от избор “, изясни тя. През първите две години след пострадването на Лора двойката траяла да живее дружно, само че без същото равнище на романтика и любов. Приличали повече на съквартиранти. Но мъжът не се отказал да се опита да напомни на Лора кой е той за нея. Той и пишел любовни бележки и това пособие.

„ Отидох при Брейдън и споделих, че желая да го опозная по-добре. Затова го поканих на среща и едвам на третата флиртувахме”, сподели Лора. На 19 август Брейдън още веднъж направил предложение на Лора. "И двамата знаехме, че би трябвало да се оженим ", сподели канадецът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР