Жителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си,

...
Жителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си,
Коментари Харесай

Канадка, загубила паметта си, се омъжи повторно за съпруга си

Жителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си, не помни брачна половинка си и се ожени наново за него. Това оповестява изданието Unilad.
През 2017 година, девет месеца след сватбата, дирек паднал върху главата на 23-годишната Лора. В резултат на това дамата получила мозъчна контузия, заради която изгубила паметта си. Канадката не запомнила, че е омъжена. Съпругът й Брейдън бил доста обезпокоен и се чувствал чужд за нея.
 Японска принцеса се омъжва за човек от простолюдието, губи купата си Японска принцеса се омъжва за човек от простолюдието, губи купата си
Престолонаследникът на Япония Фумихито е решил да утвърди желанието на щерка си да се омъжи за собствен състудент - макар обстоятелството, че той е...
„ Беше в действителност мъчно да се не помни по какъв начин се смеехме и се забавлявахме и да знам, че. Тя се плашеше, когато й пожелавах прелестен ден или признавах любовта си “, сподели той.
Лора също се чувствала в капан. „ Чувствах, че съм лишена от избор “, изясни тя.
През първите две години след пострадването на Лора двойката траяла да живее дружно, само че без същото равнище на романтика и любов. Приличали повече на съквартиранти.
Но мъжът не се отказал да се опита да напомни на Лора кой е той за нея. Той и пишел любовни бележки и това пособие.
 Вижте коя е най-популярната сватбена визия за 2020 година Вижте коя е най-популярната сватбена визия за 2020 година
Малко са дамите, които не мечтаят за женитба. От дребни желаеме да се забележим в бяла рокля, да се усещаме като принцеси и да преживеем сва...
„ Отидох при Брейдън и споделих, че желая да го опозная по-добре. Затова го поканих на среща и едвам на третата флиртувахме ”, сподели Лора.
На 19 август Брейдън. " И двамата знаехме, че би трябвало да се оженим ", сподели канадецът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР