Жителка на град Люберци край Москва в навечерието на рождения

...
Жителка на град Люберци край Москва в навечерието на рождения
Коментари Харесай

Абсурд: Руските власти погребаха жива жена преди 11 години

Жителка на град Люберци край Москва в навечерието на рождения си ден разбра, че е умряла преди 11 години, това тя научила, когато кандидатствала за надбавка за малолетни деца, оповестиха съветски медии.

Дамата твърди, че е получила позвъняване от отдела за обществени помощи на локалното кметство. „ Първо споделиха, че няма удостоверение за претовареност, споделям им, че ще го показва. А те ми дават отговор: „ Не, не е това въпросът. Просто, не знаем по какъв начин да ви го кажем. Ние - споделят те - не можем да ви дадем надбавката, тъй като имаме в ръцете си вашия смъртен акт. Вие сте записана като умряла на 29 ноември 2011 година “, описа дамата.

Смъртният акт съдържа данните на нейна съименичка, които напълно съвпадали. С едно единствено изключение – местожителството. Покойната адашка живеела в южния град Ростов, където умряла през 2011 година.

Сега пострадалата ще би трябвало да потвърди, че е жива освен физически, само че и по документи. Перспективата за „ възкръсването ” не я радва доста, само че тя няма различен излаз. Вече се е свързала с няколко служби, само че ще би трябвало да обиколи още няколко институции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР