Жителка на домашно насилие беше убедена, че ще умре в

...
Жителка на домашно насилие беше убедена, че ще умре в
Коментари Харесай

„Травматизирана съм, след като моят извратен бивш ме държеше заложник на нож в продължение на пет часа“

Жителка на домашно принуждение беше уверена, че ще почине в ръцете на злия си някогашен сътрудник, който я подложи на продължителна акция на изтезаване - в това число държането й като заложница на нож в продължение на пет часа.

Смелата баба Гейл Дън беше унизена, следена и бита от Джонатан Максуел, който предишния месец беше наказан на пет години затвор и получи доживотна ограничаваща заповед. Майката на две деца, 44, от Питърли, окръг Дърам, сподели, че двойката се е събрала преди първото блокиране на Covid през март 2020 година и „ просто бяхме някак хвърлени дружно “, като Максуел, 34, бързо се реалокира в дома й, където преди този момент е живяла сама.

Тя сподели, че след няколко месеца Максуел е направлявал съвсем всички аспекти на живота ѝ. В последна сметка той разруши всички порти в къщата й, тъй че тя нямаше къде да се скрие и се опасяваше, че ще я убие. Тя счита, че е изгубила пет стоуна по време на тестването. Тя показа запис, който направи, до момента в който се криеше от Максуел, до момента в който той кре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР