Жителка на Бостън, работеща като детегледачка, е арестувана заради съхранение

...
Жителка на Бостън, работеща като детегледачка, е арестувана заради съхранение
Коментари Харесай

Ужас вкъщи! Детегледачка снима порно с момиченца

Жителка на Бостън, работеща като детегледачка, е задържана поради предпазване и разпространяване на детски фотоси със полово наличие, заяви „ Дейли мейл “.

Полицията е задържала Стефани Лак след обиск на жилището ѝ, при който в преносимия компютър ѝ и в три мобилни телефона са открити към 100 файла с материали за полово принуждение над малолетни. Освен това дамата е обсъждала в обществените мрежи жестокото отношение с деца.

По информация на изданието, Лак е почнала да снима и да обменя порнографско наличие в месинджъра Кик през декември предходната година. Престъпните ѝ действия са станали известни на полицията. Служители от центъра за изчезнали и експлоатирани деца, които изпратили данните да следствието в полицията.

Според данните, хипотетични жертви на американката са станали момиченца на възраст сред 3 и 5 години.

„ Тя е имала непрекъснат достъп до децата. Дълго време е работила като детегледачка “, съобщи прокурор Рейчъл Ролинз. В реалност жертвите може да са в пъти повече.

В момента Лак е освободена под парична гаранция при редица условия, в това число възбрана да се приближава до малолетни и да работи като детегледачка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР