Жителка на английския град Грейвсенд показа на лекарите 20-секундно видео

...
Жителка на английския град Грейвсенд показа на лекарите 20-секундно видео
Коментари Харесай

Майка засне спящото си бебе на 20-секундно видео и спаси живота му

Жителка на британския град Грейвсенд сподели на лекарите 20-секундно видео с болното си момиченце и избави живота му. Кадрите, които всеки родител би трябвало да изгледа, бяха публикувани от The Mirror, представен от jenata.blitz.bg.

30-годишната Джейд Родфорд споделя пред таблоида, че щерка й Ела била болна няколко дни преди положението й да се утежни. Лекуващият доктор прегледал момиченцето, само че не е разкрил рискови аномалии.

" Ела изкара няколко настинки една след друга, известно време не се усещаше добре. Заведох я на доктор, само че той сподели, че детето наподобява добре ", спомня си дамата. 

След като се върнала от болничното заведение, тя оставила детето с баба му. " Пет минути по-късно майка ми се обади и сподели, че би трябвало да се прибера у дома. Ела се задъхвала и цялата била посиняла ", споделя британката.



" За благополучие, бях наоколо. Когато се прибрах вкъщи, тя изглеждаше извънредно. Температурата й беше в действителност висока ", добавя 30-годишната Джейд.

Разтревожената майка снимала щерка си на видео. На фрагментите се вижда, че бузките на спящата Ела са покрита с тъмночервени петна.

Госпожа Родфорд бързо позвънила на Спешна помощ и описала положението на детето. Операторът я предизвестил, че парамедиците може да се забавят и я посъветвал да вземе детето и сама да отиде в най-близката болница.   



Британката не чакала повече и сама завела Ела в незабавното поделение. Лекарите обаче не съумели да слагат точна диагноза, защото не виждали признаците.

Когато майката и бебето пристигнали в болничното заведение, от обрива нямало и диря. Джейд обаче им посочила клипчето, снимано по-рано. И момиченцето мигновено било прието в болница.

Няколко часа по-късно експертите разкрили, че Ела има сепсис.

Детето прекарало 12 дни в болница, след което било изписано. Днес то не страда от никакви здравословни проблеми и е прелестно 5-годишно момиченце. 

" Пускам видеото в този момент, защото неотдавна се натъкнах на него и си помислих, че всеки родител би трябвало да види това. Всички би трябвало да знаят какво да търсят.  



Ако не бях записала това клипче, Ела нямаше да е жива. Лекарите щяха да я прегледат и да ни пратят да се прибираме ", споделя 30-годишната британка. " Интуицията ми подсказа, че нещо с щерка ми не е както би трябвало. Това видео й избави живота ", безапелационна е Джейд Родфорд. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР