Жителка на английския град Дъдли разбра, че е бременна с

...
Жителка на английския град Дъдли разбра, че е бременна с
Коментари Харесай

Майка на две деца се събуди с ужасяващи болки, а малко по-късно разбра, че...

Жителка на британския град Дъдли разбра, че е бременна с третото си дете, едвам когато почнали контракциите, написа The Sun.

На 26 януари Сал Гест се събудила от пъклен болки. "Събудих се с ужасна болежка в гърба и корема. Имах голямо предпочитание да отида до тоалетната, само че не можех ", спомня си тя.

Въпреки това, намерила сили да се вдигне, с цел да направи закуска на децата си. После обаче още веднъж се върнала в леглото. "Чувствах се като че ли съм прегазена от трен ", прибавя Сал.

Историята на Трейси, която за година стана майка цели 4 пъти, удиви целия свят (СНИМКИ)

Тъй като болките не спирали, тя повикала другарка, която я посъветвала да не се мъчи, а да потърси лекарска помощ. Британката обаче не се вслушала в думите й и решила да изчака, тъй като към момента се надявала, че всичко ще отшуми.

Цяла Германия приказва за чудото с тези близначки, родени... (СНИМКИ)

Когато болката станала непоносима, приятелката й позвънила на незабавна помощ. Операторът изслушал описанието на признаците й и незабавно предположил, че дамата ражда.

Защо младата жена се изсмяла на думите му и по какъв начин по този начин е съумяла да пропусне да забележи, че е бременна, четете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР