Жителка на американския щат Колорадо е споделила плашещо видео, в

...
Жителка на американския щат Колорадо е споделила плашещо видео, в
Коментари Харесай

Майка публикува видео на болното си от коронавирус дете, за да покаже как протича при деца заболяването

Жителка на американския щат Колорадо е споделила плашещо видео, в което детето й плаче и се задушава от кашлица, породена от епидемията от ковид, оповестява „ Дейли Мейл “.

Медицинската работничка Анна Цимерман е разгласила фрагментите, с цел да покаже по какъв начин протича COVID-19 при децата. На записа, изработен в болничната стая, четиригодишният й наследник Линкълн се задушава заради суха кашлица и бърше сълзите си с ръце.

Видеото е записано на петия ден от престоя му в болница. Цимерман отбелязва, че цялото семейство е спазвало защитни ограничения и е било в самоизолация.

„ Разбирах, че този вирус е доста рисков даже преди суматохата в обществото. Даже не позволявах на децата да си играят с другари, живеещи в квартала “, споделя тя. На 21 март обаче Линкълн има първите признаци на COVID-19, в това число лека кашлица и хрема.

След една седмица температурата му се покачва. На 28 март момчето е прегледано от доктор и му слагат диагноза пневмония, която се развива на фона на вирусната зараза. Той е оставен на домашно лекуване и е приет в болница единствено два дни по-късно, когато стартира да има съществени проблеми с дишането. На втория ден в болничното заведение Линкълн е диагностициран с COVID-19. Лечението подействало и детето се възстановило.

Цимерман разгласила видео с болния си наследник, с цел да подсети на другите за заплахата от заразяване с ковид SARS-CoV-2 и сериозните последствия от болестта. „ Моля, погрижете се за себе си, бъдете здрави и приемайте изцяло съществено този вирус. Това не е някаква смешка “, приканва американката.

Инфо:зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР