Жителка на американския град Лонг Бийч, Калифорния, каза, че печели

...
Жителка на американския град Лонг Бийч, Калифорния, каза, че печели
Коментари Харесай

60-г. американка печели по $200 на час като показва на млади мъже 1 част от тялото си СНИМКА 18+

Жителка на американския град Лонг Бийч, Калифорния, сподели, че печели по 200 $ на час, показвайки крайници на млади мъже, написа Unilad.

Тами Болтин, на 60 години, почнала кариерата си на модел пред уеб камери през 2017 година. Тогава тя се разделила с мъжа, с който живеела 20 години, и се записала в приложението за запознанства. Американката, която неотдавна стана баба, твърди, че е получила голямо количество нецензурни предложения. Това я довело до концепцията да печели, като показва тялото си. "Аз съм ужасяващ интроверт, само че обичам да накарам други хора да се усещат добре ", изяснява тя.

Повечето клиенти на Болтин са студенти и женени мъже от 18 до 35 години. В взаимозависимост от цената, тя поддържа връзка с тях изцяло гола или в дантелено долни дрехи, а също по този начин показва краката си. Американката акцентира, че този вид е с огромно търсене, защото има дълги и гъвкави пръсти на краката и знае по какъв начин да "жестикулира с краката си ".

Болтин печели към три хиляди $ на месец, което е доста повече, в сравнение с предходни работни места. Жената твърди, че самочувствието й е повишено доста. Не се интересува от мнението на фамилията и приятелите за този метод на печелене.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР