Жителка на американския град Файетвил в щата Северна Каролина бе

...
Жителка на американския град Файетвил в щата Северна Каролина бе
Коментари Харесай

Жена разбра, че е от мъртва... от писмо от своя работодател


Жителка на американския град Файетвил в щата Северна Каролина бе приета по простъпка за мъртва и лишена от застраховки и компенсации, заяви ABC 11.

През март Анджела Феърклот получи писмо от своя шеф. Тя с изненада открива, че то съдържа съболезнованията за личната ѝ гибел. В писмото се загатва също, че компанията е научила за гибелта ѝ от Службата за обществено обезпечаване. „ Бях в шок. Не им ли би трябвало даже смъртен акт? “ споделя дамата.

Според годеника на Феърклот по-късно всички обществени заплащания са спрени. „ Тя не получи парите и се обади в банката. Там ѝ споделиха, че общественото обезпечаване е замразило сметките ѝ и тя е изгубила всичко: застраховка, всички компенсации и достъп до кредитна сметка “, сподели той

Двойката се свърза със общественото обезпечаване, само че не можа да си уреди среща в продължение на месец. В последна сметка те взеха решение, че не могат да чакат толкоз дълго и оповестиха за казуса си на ABC 11. Публичността принуди общественото обезпечаване да излезе с изказване. В същия ден Феърклот получава назад позвъняване и е поканен в офиса на организацията, с цел да поправя грешката.

Приблизително 2,9 милиона смъртни случая се рапортуват на общественото обезпечаване всяка година. Точността на тези данни е доста висока, на ремонти подлежат единствено 0,33% от случаите. Смъртните случаи се оповестяват от държавни организации, погребални бюра, членове на фамилията и финансови институции. Ако някой подозира, че е нелегално считан за мъртъв от общественото обезпечаване, той би трябвало да рапортува в службата за обществено обезпечаване в региона на престояване допустимо най-скоро от приложението за обществено обезпечаване.

По-рано беше обявено, че жителка на китайската провинция Съчуан ненадейно разбра, че е мъртва от 15 години. За да позволи това неразбирателство, китайката се обърна към разнообразни държавни организации и похарчи хиляди юани, само че опитите й бяха несполучливи.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР