Жителите с право на глас от 16МИР (Пловдив град) избират

...
Жителите с право на глас от 16МИР (Пловдив град) избират
Коментари Харесай

Категоричната победа на ГЕРБ-СДС дава шанс за поне 7 мандата от Пловдив и областта

Жителите с право на глас от 16МИР (Пловдив град) избират 12народни представители в 51-то Народно заседание.Има огромна възможност 10от мандатите да бъдат разпределени сред ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Възраждане, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия,съответно 4 за първата политическа мощ, по 2 за „ Продължаваме промяната “ и „ Възраждане “, и по 1 за Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия. Народен представител от 16 МИРможе да стане илидерът на МЕЧ - Радостин Василев. 12-ят мандат, съгласно предварителните калкулации, е " на кантар ". Не е изключено Пеевски също да имадепутат от Пловдив, в случай че „ Величие “ не преминат 4% преграда. Окончателните данните от ЦИК зациклиха на 99,71% от ранните часове на днешния ден и сякаш броенето на гласовете спря.

Жителите с право на глас от 17 МИР (Пловдив област) избират 11 народни представители в 51-то Народно заседание.В този изборен регион сигурните мандати са 5, а останалите се разпределят по системата Хеър-Ниймайер. При тези резултати ПП-ДБ може да остане единствено с 1 депутатски мандат от този изборен регион. По 1 ще имат още веднъж Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, както и новите партии в Народното събрание Движение за права и свободи Ново начало, АПС на Доган и МЕЧ.Очаква се 3 мандата да бъдат разпределени за ГЕРБ-СДС и 2 за " Възраждане “.

Гласовете за " не подкрепямникого " са тъкмо 8200, като и в дватаизбирателни региона са с над 1000 повече, спрямо изборите на 9 юни т.г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР