Жителите на южния американски щат Флорида с усещане за безпомощност

...
Жителите на южния американски щат Флорида с усещане за безпомощност
Коментари Харесай

Флорида се готви да посрещне урагана Дориан, Тръмп отмени посещението си в Полша

Жителите на южния американски щат Флорида с чувство за беззащитност чакат урагана Дориан, за който президентът Доналд Тръмп предизвести, че може да е един от най-лошите, сполетявали в миналото Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

" Налице са всички признаци, че ураганът ще бъде доста мощен и доста огромен ", съобщи Тръмп във видеоклип, оповестен през вчерашния ден в Туитър. Президентът посочи, че е допустимо Дориан да е също толкоз сериозен вихър като Андрю, който опустоши Южна Флорида през 1992 година

Националният център за ураганите на Съединени американски щати съобщи, че Дориан, който в този момент е от второкласен по петстепенната канара на Сафир-Симпсън, има възможност да се усили до четвърта категория със скорост на ветровете от 209 км/ч и да доближи до американките крайбрежия в понеделник.

Във връзка с изключителната обстановка към урагана Дориан президентът на Съединени американски щати анулира визитата си в неделя в Полша, където бе планувано да взе участие във възпоменателна гала за началото на Втората международна война. Вместо Тръмп в Полша ще отиде вицепрезидентът Майк Пенс.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР