Жителите на Великобритания са предупредени за нахлуването на огромни агресивни

...
Жителите на Великобритания са предупредени за нахлуването на огромни агресивни
Коментари Харесай

Паника на Острова: Гигантски агресивни оси нападат хората по улиците

Жителите на Англия са предизвестени за нахлуването на големи нападателни оси, които също по този начин се назовават ​​ "пияни ", оповестява Daily Star.

Експертите отдават външния им тип на извънредно топлото лятно време. Освен това осите са привлечени от миризмата на ферментирала храна, каквато в градовете има голямо количество.

Изданието също по този начин оповестява, че тези инсекти атакуват хората без причина.

Ръководителят на една от локалните компании за битка с вредителите Пол Бейтс предлага британците да бъдат изключително деликатни, до момента в който са на улицата, а също по този начин да се пазят от нападателните инсекти, изключително когато са отвън града за пикник.

Експертът изясни, че тъкмо в този момент настава пикът на интензивност на осите, когато цариците стартират да снасят яйца и насекомите напущат домовете си.

Ухапванията от тези оси са по-болезнени от елементарните ухапвания от оси. Затова, припомня специалистът, най-важното е да не притегляте вниманието им към себе си и да не махате с ръце до тях, в противоположен случай можете да пострадате от нападателните инсекти.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР