Жителите на ваканционно селище в Менорка, известно като испанския Миконос“,

...
Жителите на ваканционно селище в Менорка, известно като испанския Миконос“,
Коментари Харесай

Ваканционната гореща точка заплашва да забрани на туристите, след като преди това им каза да посещават само след 11 сутринта

Жителите на ваканционно населено място в Менорка, известно като „ испанския Миконос “, споделят, че желаят да забранят на всички туристи да посещават - откакто преди този момент им споделиха, че може да се посети единствено сред 11:00 и 20:00, с цел да могат локалните поданици да се насладят на закуската си.

Един милион туристи са подготвени да се спуснат в село Binibeca Vell, което стана известно измежду британците, откакто изображения на прелестния регион станаха вирусни в обществените мрежи медии.

Жителите на рибарското населено място, известно със своите старинни домове и варосани стени, се пробваха да отвърнат на удара - предходната година помолиха туристите да го посещават единствено сред 11 и 8 сутринта.

Уебсайтът на селото моли туристите да не „ влизат в домовете “ и „ да се катерят по балкони “ дружно със фотоси на екскурзиант, седнал на стол, принадлежащ на локален гражданин, и различен, който се излежава на стълбище.

„ Binibeca Vell не е място на завършения, само че това е частен жилищен комплекс, в който живеят хора “, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР