Жителите на Цалапица излязоха за пореден път на протест, заради

...
Жителите на Цалапица излязоха за пореден път на протест, заради
Коментари Харесай

Цалапица продължава с протестите си заради жестокото убийство на 24-годишния Митко

Жителите на Цалапица излязоха за следващ път на митинг, поради тежкото ликвидиране в селото на 24-годишния Димитър Малинов. С претенции за правдивост и викания „ Аз съм Митко и няма да мълча “, хората блокираха няколко пъти по 15 минути вечерта кръстовището при Орта хан на пътя Пловдив – Пазарджик.

За следващ път те упорстват за изгонването от Германия на обвинявания в жестокото закононарушение Рангел Бизюрев, който 50 дни след убийството от 20 юли, към момента не е хванат от управляващите.

Близките на убития юноша не престават да не крият сериозните си подозрения в работата на полиция и прокуратура по случая. Те смятат, че дейностите на проверяващите са бавни. Според хората, арестуваните като помагачи на Рангел - близнаците Валентин и Борислав Динкови, са съучастници в тежкото закононарушение. За да се потвърди това обаче Рангел би трябвало да даде показания пред българските управляващи и да каже какво тъкмо се е случило, безапелационни са протестиращите. Те упорстват и за връщане на смъртното наказване.

Хората от Цалапица дават обещание, че ще продължат с протестните си дейности.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР