Жителите на столичните райони Триадица и Слатина могат да получат

...
Жителите на столичните райони Триадица и Слатина могат да получат
Коментари Харесай

Увеличават зелената зона за паркиране в София

Жителите на столичните региони " Триадица " и " Слатина " могат да получат винетни стикери за паркиране в новите елементи на " зелена зона " както на място, по този начин и през интернет. Информацията е на Центъра за градска подвижност.

Новите правила за паркиране там, избрани с решение на Столичния общински съвет, влизат в действие от 4 януари 2021 година .

Част от изискванията за утвърждение при издаване на стикер са: жилището да се употребява единствено за жилищни потребности , претендентът да е с непрекъснат адрес на него и това да е отразено в персоналните му документи, както и адресът му да съответствува с този, който е и в свидетелството за автомобила .

Заплащането на винетния стикер става само и единствено след получено утвърждение. Плаща се или на място в офис на ЦГМ, или по банков път.

Нашите офиси са на адрес:
офис " Възраждане " - на пл. " Възраждане " № 1; офис " Будапеща " - на ул. " Будапеща " № 17, етаж 1; офис метростанция " Европейски съюз " (вход/изход от страната на музея " Земята и хората " )
Работното време е от 8.30 часа до 17.00 часа. Във всичките ни офиси се съблюдават санитарните ограничения.

Пълни детайлности, в това число и за опцията да се кандидатства онлайн - https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/lokalno-plateno-parkirane-na-pps/p/1
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР