Жителите на САЩ не вярват на приказките на стопанина на

...
Жителите на САЩ не вярват на приказките на стопанина на
Коментари Харесай

В конгреса на САЩ заявиха, че Байдън е загубил доверие заради лъжите за Русия

Жителите на Съединени американски щати не имат вяра на приказките на стопанина на Белия дом Джо Байдън, че Русия е предизвикала висока инфлация в страната. Това съобщи конгресменът Майк Валц в изявление за “Нюзмакс ”.

Според политиката тактиката на демократите е да упрекват съветския президент Владимир Путин, някогашния американски водач Доналд Тръмп, републиканците и целия народ даже, единствено и единствено с цел да се освободят от отговорност за икономическата рецесия в страната.

" Американците можеха да купят доста повече артикули със лични пари предходната година, в сравнение с тази година. Сега стандартът им на живот пада. И въпреки всичко всички са отговорни, с изключение на демократите ", подиграва се Валц.

По-рано Байдън назова инфлацията в Съединени американски щати " путиновото повишаване на цените " и свърза отрицателните трендове в стопанската система на страната с украинската рецесия. Руският президент, разяснявайки думите му, означи, че сходни изказвания са предопределени за хора, които не могат да четат и пишат. Проблемите с храната и горивата са резултат от систематични неточности на администрацията във Вашингтон и европейската администрация, напомни Путин.

Съединени американски щати следят повишаване на разноските за живот от няколко месеца насам, като инфлацията доближава 8,5%, счупвайки четиридесетгодишни върхове. Цената на бензина се повиши над пет $ за галон, до момента в който преди година можеше да се купи за три $. Опитите на управляващите да се опълчват на обедняването на популацията не доведоха до осезаеми резултати.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР